Sistrum

Sistrum
Sistrum

13.8.17

Matkani kotiin - Harmooninen konvergenssi matkasauvana

Päivitys marraskuu 2018

Parin päivän päästä, elokuun 16 - 17. päivänä on kulunut 30 vuotta ensimmäisestä "Harmonic Convergence" tapahtumasta. Elin silloin Tukholmassa. Se oli todella merkillinen päivä,  täynnä iloa, laulua, tanssia, ystävien tapaamista. Muistan sen hyvin huolimatta näistä kuluneista vuosikymmenistä.

Kirjoitin yhteenvedon sen jälkeisistä tärkeimmistä  tapahtumista elämässäni.  Syksyllä 1991 tapaamani ja "vieläkin ystäväni",  Kalevi Riikonen oli vailla tekstiä tulevaan kirjaansa. Lähetin tämän allaolevan. Tuleeko se sitten mukaan kirjaan vai ei, siitä en minä päätä. Teksti olkoon silti eräänlainen testamenttini. Ja Harmoonisen Konvergessin muisteluni.


Päivitys: 
teksti on julkaistu Kalevi Riikosen kirjassa  Kohti kosmista kansalaisuutta

Matkani kotiin
Nyt elokuussa 2017 on kulunut 30 vuotta Harmoonisesta Konvergenssista. Päivä  oli tärkeä, vaikka en silloin tiennyt miksi. Tunsin vain, että minun piti olla mukana, tanssia ja laulaa muiden kanssa.

Olin jo vuosia aikaisemmin tullut vedetyksi omaan heräämisprosessiini. Tärkeinpänä vaikuttajana siinä oli Ruotsissa "toimiva" henkiopettaja Ambres ja hänen välittämänsä egyptiläinen mysteerikoulujen ikivanha viisaus. - Sieltä se paluu alkoi.


Joitain vuosia myöhemmin, sen ensimmäisen konvergenssin jälkeen, olin tempautunut mukaan José ja Lloydine Argüellesin Dreamspell-juttuun,  Aikalaiva Maan2013 matkalle. Kompassina toimi Argüellesien kehittämä nykymaya järjestelmä, joka perustuu vanhoihin väli-amerikkalaisiin mayakalentereihin. Sen symboolikieli alkoi herätellä minua ja sieluuni kätkettyä vanhaa mayatietoa.

Elin "maya-alkuvaiheeni" yksin ja eristettynä, seurustellen symboolien kanssa. Asuin Tenerifellä, meren välittömässä läheisyydessä, palasin  luonnon rytmeihin ja aloin tajuta symboolien sanoman. Tässä yhteydessä luovuin rannekellosta ja aurinkolaseista.

Aloin opettaa muitakin käyttämään tätä kalenteria. Mietiskelin, kirjoitin, laskin ja muistin. Tajusin galaktisen kompassin, laskemisapuvälineen, kaikki 18.890 yhdistelmää.

Käänsin Argüellesin Dreamspell - Uniloitsu kirjan ensin ruotsiksi ja sitten suomeksi. Se homma auttoi minua tajuamaan sisällön ja yhteydet. Käännöksistä keräsin sitten tietoa omiin julkaisuihini. Kumpaakaan Dreamspell kirjaa ei kokonaisuudessaan ole julkaistu näillä kielillä. Käännöshomman aikana tajusin kieleen kätketyn koodituksen.  Myöhemmät "julkaisijat" eivät enää ole vaikuttaneet  kiinnittäneen siihen huomiota, eikä kooditus ole niissä mukana.

Kesällä 1995 sain Kalifornian kautta kutsun Wieniin. Siellä asuva Hermine oli järjestämässä eurooppalaista 260 kinin kokoontumista. Tunsin, että minun oli mentävä sinne. Asuin viisi viikkoa Tonavan keskellä olevalla pienellä saarella, mietiskelin, opetin ja laskin. Uin päivittäin useita kertoja Tonavassa. Harmoonisen Konvergenssin vuosipäivänä kokoontunut kansainvälinen ryhmämme kanavoi hyvin erikoisen energian laskeutumisen tänne Euroopan keskustaan. Transsimeedio Maria kertoi tämän kokoontumisemme Euroopan sydämessä olleen sovitun jo 1000 vuotta aikaisemmin, juuri tämän energian kanavoimiseksi.








Kulkuni mayapuitteissa vei minut myös Brasiliaan, ensimmäiseen biosfäärisin oikeuksia koskevaan konferenssiin keväällä 1996. Tapasin eri puolilta maailmaa tulleita kinejä. Tapasin myös Argüellesin pariskunnan ja asuin jonkin aikaa samassa talossa heidän kanssaan. Sain myös oman  maallisen "mayavihkimykseni" Hyvän Tahdon Temppelissä, suuren kristallin alla kevätpäiväntasauksen yönä.  Vietin vielä jonkin aikaa viidakossa olevassa kylässä. Uin joessa, kävelin paljain jaloin viidakossa ja totesin jalkapohjieni muistavan.

Tapasin Argüellesit vielä muutamia vuosia myöhemmin. Tällä kertaa Itävallassa suuressa eurooppalaisessa mayakokoontumisessa.

Kävin Meksikossa ja Guatemalassa. Kiipesin 13 pyramidille. Joillain niistä totesin muistavani paikan. Tapasin mm. mayaopettaja Hunbatz Menin, jonka kanssa olin ollut kirjeenvaihdossa, ja joitain paikallisia shamaaneja. Hyvin erikoinen kohtaaminen oli eteläisessä Guatemalassa oleva järvi, Lago Atitlan,  ja sen Imix energia  eli ensimmäisen symbolin sisältämä Suuren Äidin energia.

Jossain vaiheessa totesin opetelleeni ja opettaneeni tätä nykymayajuttua peräti viidellä eri kielellä.

Vähitellen aktiivinen mayatoiminta jäi. Olin vielä mukana muutamassa espanjalaisessa kokoontumisessa 2000-luvun alkuvuosina. Mutta sen jälkeen lakkasin oppimasta "uusia nykymayajuttuja" ja opettamasta kenellekään mitään. Itse jatkoin omassa elämässäni ja omalla tavallani. Tosin vasta sen jälkeen kun olin perehtynyt enemmän gnostilaisuuteen, tajusin myös kalenterinvaihdon todellisen tärkeyden mielen vapauttajana.

Poikani Jannen kuolema Italiassa syksyllä 2001 toimi eräänlaisena rajapyykkinä.  Tajusin silloin, symbooleja laskemalla, miten sekin oli ennalta ohjelmoitu, ja miten se liittyi niin minuun kuin muihinkin perheenjäseniin, ja myös tiettyihin ilmiöihin. Symboolit kertoivat. Poikani symbooli oli toinen Harmoonisen konvergenssin päivien symbooli.

Omistauduin useiden vuosien ajan Äïtimaan peruselementeille vesi, suola ja maa. Seuraavaksi  käytin  useita vuosia tutustuakseni kunnolla  kotisaaristooni. Olin muuttanut Tenerifelle 1990-luvun alkupuolella. Akasha aikakirjaani tulkinnut henkilö oli todennut että, minun olisi palattava Atlantiksen saaristoon, parantaakseni tietyt traumani mantereen tuhoutumisen ajalta ja muistaakseni kuka olen.



Myös mayakalenteriin syventyminen liittyi aiheeseen, ts. muistamiseen kuka olen. Wieniläinen transsimeedio oli lisännyt muistamiseen palasia. Lisäksi olin jo alkanut itsekin kerätä pieniä, joskus jopa  kaikesta irralliselta vaikuttavia palasia.

Seurasin vain niitä johtolankoja ja reittejä, jotka tuntuivat soivan sielussani. Joskus tein todella kummallisen tuntuisia ratkaisuja, järjen vastaisia, mutta seurasin sieluni ääntä. Vahvistus tuli joskus jopa vuosia myöhemmin.










Talvella 2012 sain kämmenelleni siemenen. Tunsin välittömästi, että sillä oli sanoma minulle. Tunsin, että se sisälsi jotain, mikä oli tärkeää juuri tässä Maaplaneetan ja sen ihmiskunnan kehityksen vaiheessa.

Näin moringa tuli elämääni.

Moringa on puu, jonka juuret ovat Intiassa. Tenerifellä se kasvaa samalla leveysasteella kuin alkuperämaassaan. Tenerifen erikoinen sijainti ja sääolosuhteet tekevät tästä paikasta hyvän kasvupaikan sille. - Itselleni moringaan tutustuminen on ollut paluu terveeseen kehoon ja mieleen. Moringa on täydellistä ravintoa ja sisältää kaiken, minkä ihmisen keho tarvitsee, itsekunkin käyttäjän tarpeita vastaten. Moringa puhdistaa kudoksia niissä olevista erilaisista myrkyistä. Todellinen Äiti Maan lahja lapsilleen. Puun seura tarjoaa hyvin syvää parannusta. Sen energia on lempeä ja rakastava. Tuntuu todella siltä, että se ottaa vastaan ja välittää kosmista energiaa, samalla kun sen juuri on syvällä  Äïti Maan sydämessa. Koska intuitiivisuuteni on todella voimakas, seuraan sen antamia neuvoja. Moringa tukee minua tässä.
Nyt Harmoonisen Konvergenssin 30 vuosipäivän yhteydessä teen eräänlaista synteesiä kokemastani ja oppimastani. Näiden kokemusteni viimeisin osa oli paluuni siihen tietoon, mikä on aina ollut sisälläni, ja jota olin etsinyt tämän Maaplaneetan inkarnaationi aikana. Jossain vaiheessa tajusin jotenkin olleeni joskus Galaktisessa Keskuksessa. Lopulta kaikkien vuosien ja kaikkien vaellusten, kierrosten, meditaatioiden, opiskelujen yms. jälkeen löysin vanhan gnostilaisuuden ja tavallani palasin Ambresin opetuksiin vuosikymmeniä aikaisemmin. Samalla mayakalenterin todellinen tärkeys laskeutui paikoilleen.

En vuosiin ollut enää mukana missään tai millään lailla uskontoihin liittyvissä yhteyksissä. Olin etsinyt, sitä mikä soi sielussani ja löytänyt sen. Monet, pienet ja todella kummallisen tuntuiset palapelin palaset ovat löytäneet paikkansa elämäni kudoksessa. Niin Galaktinen Keskus, Alfa Centauri ja Canopus tähdet, Cassiopeian ja Seulasten tähtikuviot kuin Maaäiti GaiaSophian viisaus. Olen tajunnut tulleeni elämään tämän inkarnaation Maaplaneetalla yhdessä Planeetan kanssa, enkä pyrkiväni tähtiin. En enää pyri muutenkaan mihinkään. En opeta mitään. Vain olen.

Eli synteesi  on se, että olen palannut juurilleni omaan itseeni, elämään maallisen elämäni  siellä missä olen.

Kiitän kaikkia,  jotka jossain vaiheessa ovat vaeltaneet hetken kanssani.

Sophia Creation Story

Massive Energy Upgrade, Kryonin kanavointi marraskuussa 2018 liittyy samoihin juttuihin.

13. elokuuta 2017, Gracia, Kin 138, Valkoinen Galaktinen Peili

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar