Sistrum

Sistrum
Sistrum

8.8.15

Utdrag från en ”Mayachannelling”

För ett antal år sedan tillbringade jag mycket tid i Wien, Österrike. Jag var engagerad i olika projekt som hade med mayakalendern att göra och undervisade också lite. Under denna tid lärde jag känna Maria som bor i Wien. Hon fungerade som transmedium och förmedlade budskap från ”den Andliga Världen”.

Under en längre tid hade jag undrat varför jag, som var född långt uppe i Norden, hade landat i denna ”mayavärld”. Jag ville också veta mer om vart det bär på lite längre sikt.

Maria kanaliserade ett meddelande till mig där jag har valt ut det som jag upplevde som viktigast.







Utdrag från en ”Mayachannelling”:
Genom Maria, Kin 245, Röd Spektral Orm.
I Wien, under dagen Röd Magnetisk Orm, Vit Spektral Trollkarls år

v  Se, vår Kära, detta mentala och kosmiska vetande, så som du kallar det, är urgammalt.

v  Ni har använt dessa former, dessa tidscykler, för helande, för att upphöja medvetenhet, för glädje och överflöd. Det fanns även andra användningssätt. Ni har använt er av kvaliteten hos dessa tidscykler. De är de renaste tidsportaler varigenom ni kunde komma till Källans allra renaste energi. Ni använde dem. Det spelade ingen roll i vilken dimension ni rörde er. Ni kunde alltid komma till nya dimensioner och ni samarbetade med olika planetsystem och olika kosmiska sammanhang. Ni realiserade ett oändligt antal resor från ett planetsystem till ett annat. 

v  Det är alltid fråga om den feminina energin, även i den allmänna framtiden, när det handlar om att transformera den renaste och den högsta vibrationen.

v  Välsigna allt detta, och vet att nu är tiden då mannen måste ta sitt ansvar som stöd för den feminina energin, som dess partner och ”brödskaffare”. Männen ska alltså återgå till sitt ursprungliga uppdrag som partner, som beskyddare och ”brödskaffare”. Dessa är de verkliga yttre manliga attribut som vid sidan av den feminina energin delar den högsta respekten och värderingen.

v  Här är det fråga om ett stort uppfostringsprogram, som ni kvinnor kommer att behöva genomföra. Och även dessa män som i sig själva har känt igen och accepterat sin feminina sida.

v  Senare kommer ni att konstatera att detta system, som ni kallar för mayakalender, kommer att försvinna som en mental och pedagogisk struktur. Verkan av dessa tidscykler  kommer att lösas upp. Allt som återtas till denna tredje dimension för att spridas på nytt, såväl i positiv som negativ mening, kommer att lösas upp. Allting kommer att skapas med hjälp av er femininitet och kärlek. Och på detta sätt kommer alla de erfarenheter och upplevelser som har med det att göra - med allt som händer och i alla situationer, även negativa erfarenheter och era bekymmer över att det finns alltför lite femininitet - att i själva verkat fungera som en påminnelse för er att ni måste träda fram och vara lärare. Ni måste träda fram och vara mödrar i dessa situationer och göra dem klara. Ni representerar självaste Skaparens godhet, kärlek och barmhärtighet, och även hans makt och kraft, alla dessa kvaliteter i deras allra högsta vibrationer. Och än högre vibrationsnivåer önskar ni er själva för att kunna representera Källan.

v  Det handlar inte om det yttre. Det är inte frågan om ett yttre intryck, inte heller syftet med denna typ av struktur, som naturligtvis var viktigt under vissa perioder, så som ni kallar de olika cyklerna i mayakalendern. Ni transformerar alla dessa cykler till ett NU-ögonlick. Detta var naturligtvis det stora förarbetet som gjordes av Maya. De förstod att illusionerna ska  upplösas och överföras till ett Här och Nu-tillstånd.

Augusti 2015 (Vit Planetarisk Trollkarls år), Gracia Penttinen, 
Kin 138, Vit Galaktisk Spegel, 
Översättning från tyskan:  Anita Fredriksson, 
Kin 205, Röd Planetarisk Orm




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar